Appareils et accessoires
Baked Cabbage Pierogis
Prép. 1h 10min
Total 2h 30min
25 pieces
Ingrédients
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
90.1 mg
Protides
1.5 g
Calories
357.6 kJ /
85.5 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
3.5 g
Glucides
7.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sauerkraut soup
50 Min
Baked pâté
3 Std.
Matzah
30 Min
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2 Std.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Hunters Stew (Bigos)
1 Std. 30 Min