Appareils et accessoires
Portuguese green eggs
Prép. 15min
Total 50min
12 pieces
Ingrédients
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
212.1 mg
Protides
6.2 g
Calories
497.1 kJ /
118.4 kcal
Lipides
7.8 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
5.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter around the world
28 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Pistachio cream madeleines
24 Std. 35 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Aperol® Spritz
10 Min
Quince tart
1 Std. 10 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Keine Bewertungen
Champagne crème brûlée
2 Std. 25 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min