Appareils et accessoires
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
Prép. 30min
Total 4h 25min
6 portions
Ingrédients
Spicy rub
-
beef short ribs bone in (8-10 cm)1800 g
-
dark brown sugar2 tbsp
-
chilli powder2 tbsp
-
paprika1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
onion powder1 ½ tsp
-
granulated garlic½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
whole cloves2
Sweet barbecue sauce
-
red onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
tomato sauce210 g
-
dark brown sugar120 g
-
pineapple juice (see Tips)60 g
-
honey60 g
-
paprika1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
water1200 g
Polenta
-
Gouda cheese cubed (3 cm pieces)150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter20 g
-
water900 g
-
polenta130 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
spring onions/shallots julienned, to garnish
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1583.4 mg
Protides
51.8 g
Calories
6452.7 kJ /
1542.2 kcal
Lipides
129.2 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
60 g
Glucides
43.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort food in cast iron
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Chunky guacamole
10 Min
Creamy potato mash
30 Min
Charcoal waffle cones
35 Min
Apple cider dressing
5 Min
Lamb fajitas
30 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Rueben sandwich sauce
5 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Beer batter fish
40 Min