Appareils et accessoires
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Prép. 15min
Total 3h 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1167.4 mg
Protides
57.4 g
Calories
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Lipides
73.7 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
28.4 g
Glucides
23.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Cooking
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic prawns
25min
Texas-style lovely legs
4h
Aussie potato salad
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Hornazo
Pas d’évaluation
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Curry pork sosaties
24h 30min
Bourbon pork ribs
5h 50min
Pork tenderloin parcels
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min