Appareils et accessoires
Appel strudel
Prép. 45min
Total 1h 45min
12 porties
Ingrédients
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (optionnel)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6 g
Calories
1721 kJ /
411 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kaascrackers
2h 30min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Cheesecake likeur
10min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Honingraat
1h 30min
Plakje marmercake met perzikvulling
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Boerenbrood
2h