Versions compatibles
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protides
- 235 g
- Glucides
- 93 g
- Lipides
- 68 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 16 g
- Sodium
- 2732 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min