
Appareils et accessoires
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Préparer. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Infos nut. par 1 portion
Calories
471 kcal /
1960 kJ
Protides
29 g
Lipides
29 g
Glucides
20 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
1225 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Autumn Dinners
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande