
Appareils et accessoires
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Préparer. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (optionnel)20 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
604 kcal /
2525 kJ
Protides
38 g
Lipides
31 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Celebrate Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande