Versions compatibles
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1137 mg
Recettes alternatives
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min