Versions compatibles
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Baked spinach and eggs
35 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Cod with citrus butter
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min