Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach

4.1 20 évaluations
Préparer. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • water
    600 g
  • new potatoes cut in pieces (4 cm)
    500 - 600 g
  • smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
    4 fillets
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh spinach leaves
    350 - 400 g
  • ground black pepper adjust to taste
    1 pinch
  • salt adjust to taste
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 277 kcal / 1159 kJ
Protides 42 g
Lipides 2.5 g
Glucides 21.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...