
Appareils et accessoires
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Préparer. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced10 g
-
cream, 35-37 % fat (see tip)400 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (optionnel) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
853 kcal /
3569 kJ
Protides
34 g
Lipides
55 g
Glucides
53 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

10 EASY SALMON DINNERS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande