Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Keine Bewertungen
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 Min
Ground Spices
5 Min
Coarsely Chopped Nuts
5 Min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Breadcrumbs
5 Min
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Basil Pesto
10 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Pumpkin seed mix
40 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min