Appareils et accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
French Onion Soup
1h
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Chunky Soup
50min
Versatile Smooth Soup
45min
Porridge with Fresh Fruit
10min
Grated Parmesan Cheese
5min
Creamy Mushroom Soup
20min
Basil Pesto
10min
Best Basic Houmous
5min
Red Pepper and Tomato Soup
30min