Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
TM6 TM5 TM31

Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae

4.6 (5 évaluations )

Ingrédients

Coconut Ice Cream

  • 800 g tinned coconut milk (2 x 400 g tins)
  • 150 g granulated sugar
  • 2 Tbsp coconut milk powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 - 2 Tbsp rum, to taste

Ginger Biscuits

  • 20 g granulated sugar
  • 80 g vegan butter, diced
  • 110 g dark brown sugar
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 110 g plain flour
  • ¾ tsp bicarbonate of soda
  • ⅛ tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground ginger
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • ⅛ tsp ground nutmeg

Pineapple Sauce

  • 200 g pineapple, cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g pineapple juice
  • 80 g dark brown sugar

Assembly

  • 100 g pineapple, cut in pieces, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2101.6 kJ / 502.3 kcal
Protides
3 g
Glucides
84.7 g
Lipides
17.7 g
Graisses saturées
11.9 g
Fibre
4.7 g
Sodium
233.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives