Versions compatibles
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
ou 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optionnel)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protides
- 40.5 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 16.5 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 1109 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Pas d’évaluation
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Pas d’évaluation
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Ezogelin Soep
1h 5min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Pas d’évaluation
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1小时 20 分钟
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation