Appareils et accessoires
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Préparer. 25min
Total 1h 45min
6 portie
Ingrédients
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Infos nut. par 1 portie
Calories
578.3 kcal /
2419.8 kJ
Protides
28.3 g
Lipides
29.3 g
Glucides
47.1 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Sodium
1221.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux