Appareils et accessoires
Batch cooking - Basisrecepten
Prép. 25min
Total 2h 5min
20 porties
Ingrédients
-
Cheddar kaas in stukken (3-4 cm)150 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)200 g
Verse pasta
-
bloem500 g
-
eieren5
-
extra vergine olijfolie1 el
Tomatensaus en gestoomde broccoli
-
uien gehalveerd150 g
-
verse basilicumbladeren10
-
teentje knoflook1
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik1200 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
broccoliroosjes900 g
-
bloem om te bewerken
Rundergehakt
-
selder in stukken20 g
-
wortel (± 70 g), in stukken1
-
teentjes knoflook2
-
witte uien gehalveerd200 g
-
olijfolie50 g
-
rundergehakt (zie tip)1000 g
-
verse tijm enkel de bladeren3 takjes
-
gedroogd laurierblad1
-
groentebouillonpasta1 el
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
rode wijn150 g
-
zout1 - 2 snuifjes
Rundvleesgehaktballen
-
verse peterselie enkel de bladeren6 takjes
-
teentje knoflook1
-
rundergehakt400 g
-
oudbakken brood in stukken, geweekt in melk, uitgeperst50 g
-
eieren2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
olijfolie om in te vetten
-
water500 g
Bechamelsaus
-
melk1000 g
-
bloem100 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
boter in stukken80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
698.6 mg
Protides
30 g
Calories
1910.8 kJ /
456.7 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
36.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan jus
40min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
200 g prei fruiten
20min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Geroerbakte groenten
10min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min