Appareils et accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Prép. 15min
Total 4h
8 stuks
Ingrédients
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
454.8 mg
Protides
13.3 g
Calories
1536 kJ /
367.1 kcal
Lipides
17.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Mini monsters
1h 25min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Pompoenbrood
1h 45min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation