Appareils et accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rugelach met pistache-halva
Pas d’évaluation
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Gazellehoorns
1h
Pekingeend
45min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Paprika's in zoetzure saus
30min
Champignons of zwammen met look
20min