Appareils et accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Slagroom
10 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Amandelmelk
10 Min