Versions compatibles
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
ou 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 8 porties
- Calories
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protides
- 263 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 255 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 godz. 45 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Virgin passievrucht mojito
10 min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min