Appareils et accessoires
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prép. 25min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13.4 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.5 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Tostadas met kip
40min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Kip tikka masala
1h 10min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Omelet Caprese
30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Pindakaas
5min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofvlees
3h 10min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h