Appareils et accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Prép. 10min
Total 35min
2 porties
Ingrédients
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optionnel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optionnel)2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
18 g
Calories
1987 kJ /
475 kcal
Lipides
24 g
Fibre
9 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Power Food
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Pastasalade met forel en groenten
Pas d’évaluation
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Couscous van zeebarbeel met paprika
Pas d’évaluation
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Paella met kidneybonen
55min
Vegetarische chili
35min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Rijst met groentemix
55min