Appareils et accessoires
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Prép. 15min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
258.3 mg
Protides
8.3 g
Calories
744 kJ /
177.8 kcal
Lipides
13.2 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Sabayon (Zabaglione)
15min
Lichtblauw gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Skelethoofden
5h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Vanilleroomijs
12h
Sabayon met sinaasappellikeur
15min