Appareils et accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Prép. 50min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optionnel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
573 kJ /
137 kcal
Lipides
5 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
lagere GI
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Amandelpap
10min
Popeye's power bowl met bramen
Pas d’évaluation
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Indiase groentencurry
50min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min