Appareils et accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1736.8 mg
Protides
42.8 g
Calories
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
62.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Kleverige sesamkip
40min