Appareils et accessoires
Curryworst en linzen
Prép. 20min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
komijnzaden½ tl
-
korianderzaden1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
-
teentjes knoflook4
-
lange rode chilipepers ontpit indien gewenst1 - 2
-
koriander4 takjes
-
olijfolie1 el
-
wortel in stukken100 g
-
selderstengels in stukken2
-
rode paprika ontpit, in stukken100 g
-
sojasaus2 el
-
tamarindepasta (zie tip)1 el
-
oestersaus (optionnel)1 el
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
water900 g
-
Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)300 g
-
worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist500 g
-
kokosroom270 g
-
pindakaas60 g
-
broccoli in roosjes (3 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)150 g
-
verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
49.4 g
Calories
4092 kJ /
974 kcal
Lipides
63.1 g
Fibre
22.5 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Koken met de Varoma
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Halloween pompoentaart
4h
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Granité van koffie
8h 10min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Thaise rode curry
1h