Appareils et accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optionnel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Dadel- en Haverdrank
20min
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min