Appareils et accessoires
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Prép. 20min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optionnel)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.3 g
Calories
2919 kJ /
698 kcal
Lipides
58.5 g
Fibre
6.5 g
Glucides
29.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Bouillabaisse
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Gegratineerde coquilles
25min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation