Appareils et accessoires
Ratatouille
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
422 kJ /
101 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Pas d’évaluation
Courgetteomelet
40min
Vegetarische chili
1h 5min
Groenteflan
1h 35min
Chili non Carne
1h
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min