Appareils et accessoires
Ratatouille
Prép. 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
422 kJ /
101 kcal
Lipides
6 g
Fibre
4 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Zalm en venkel risotto
25min
Zalmsoufflé
1h
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Boekweit met champignons
25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Rode bietensalade
10min