Appareils et accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 porties
Ingrédients
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1137 kJ /
272 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Pindakaas Crackers
35min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Appelpunch
30min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Pas d’évaluation
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation