
Appareils et accessoires
Grisons Barley Soup
Préparer. 20min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
leek cut in pieces (3 cm)100 g
-
celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)100 g
-
Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pearl barley80 g
-
water900 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped½ bunch
Infos nut. par 1 portion
Calories
286.1 kcal /
1196.8 kJ
Protides
9.8 g
Lipides
17.3 g
Glucides
25.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
10.3 g
Sodium
116.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande