Appareils et accessoires
Beef Goulash Soup
Prép. 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
stewing steak diced (2 cm)500 g
-
tomato purée30 g
-
tomatoes diced3
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water760 g
-
dried marjoram1 Tbsp
-
sweet paprika2 Tbsp
-
hot paprika1 tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
dried bay leaf1
-
Tabasco® sauce to taste
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour30 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
green peppers sliced (1 cm)200 g
-
crusty bread for serving
-
fresh oregano (optionnel) for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32 g
Calories
2067 kJ /
493 kcal
Lipides
23 g
Fibre
9 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
tap.cook.eat
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Grisons Barley Soup
55min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Étouffée
45min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Garlic Turkey Stew
45min
Beef Goulash
2h 45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Smoky Pork and Beans
3h