Pickled Gherkin Soup - Rassolnik

Pickled Gherkin Soup - Rassolnik

4.7 20 évaluations
Préparer. 20min
Total 1h 20min
6 portions

Ingrédients

  • pickled gherkins peeled, cut in pieces
    200 g
  • carrots peeled, sliced
    100 g
  • onions quartered
    100 g
  • vegetable oil
    30 g
  • tomato purée
    70 g
  • chicken hearts (see tip)
    300 g
  • pearl barley rinsed, drained
    30 g
  • chicken broth
    1000 g
    1000 g water
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)
    300 g
  • black peppercorns
    10
  • dried bay leaf
    1
  • fresh dill roughly chopped, for garnishing
    10 g
    10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishing
  • sour cream for serving
    60 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 272 kcal / 1137 kJ
Protides 13 g
Lipides 19 g
Glucides 18 g
Fibre 2.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...