Appareils et accessoires
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
Prép. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
pickled gherkins peeled, cut in pieces200 g
-
carrots peeled, sliced100 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato purée70 g
-
chicken hearts (see tip)300 g
-
pearl barley rinsed, drained30 g
-
1000 g waterchicken broth1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishingfresh dill roughly chopped, for garnishing10 g
-
sour cream for serving60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1137 kJ /
272 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Grisons Barley Soup
55min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Potato Pancakes
45min
Liver cake
1h 50min
Garlic Turkey Stew
45min
Country-style chicken liver fritters
35min
Borscht
50min
Liver Cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Coconut Prawn Soup
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min