
Appareils et accessoires
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
Préparer. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
pickled gherkins peeled, cut in pieces200 g
-
carrots peeled, sliced100 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato purée70 g
-
chicken hearts (see tip)300 g
-
pearl barley rinsed, drained30 g
-
chicken broth1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill roughly chopped, for garnishing10 g
-
sour cream for serving60 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
272 kcal /
1137 kJ
Protides
13 g
Lipides
19 g
Glucides
18 g
Fibre
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande