
Appareils et accessoires
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Préparer. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Rice, Broccoli and Salmon
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil20 g
-
basmati rice250 g
-
broccoli florets400 g
-
olive oil plus extra for greasing
-
fresh salmon fillets, skinless (125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
Chocolate Custard
-
dark chocolate (70% cocoa solids) cut in pieces100 g
-
whole milk500 g
-
caster sugar40 g
-
cornflour20 g
-
medium egg1
Dill Cream Sauce
-
onion quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter10 g
-
single cream400 g
-
vegetable stock paste homemade2 heaped tsp
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (optionnel) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
1144 kcal /
4790 kJ
Protides
43 g
Lipides
72 g
Glucides
80 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
32 g
Sodium
2289 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Friend
32 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande