![Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a150797e-deab-4cc1-ba12-4e24ab3ac1e3/Derivates/118c75fb-cee5-47ba-8f8f-79eddeb50443.jpg)
Versions compatibles
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots, halved
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk, cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
ou 60 g parsley root, cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
ou 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized (see tip)
ou 300 g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
ou 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta, any filling
- 50 g single cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2884.9 kJ / 689.5 kcal
- Protides
- 21 g
- Glucides
- 87.8 g
- Lipides
- 27.5 g
- Graisses saturées
- 12.5 g
- Fibre
- 6.8 g
- Sodium
- 979 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli and stilton soup
30min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Crêpes Suzette
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Grisons Barley Soup
55min
Mixed Seafood Risotto
40min
Spring Vegetable Soup
35min