Appareils et accessoires
Potato and Dried Mushroom Soup
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
celery cut in pieces50 g
-
carrot peeled, cut in pieces50 g
-
onion quartered50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced40 g
-
water1200 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, diced (2 cm)400 g
-
dried porcini mushrooms20 g
-
dried marjoram (see tip)1 tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
737 kJ /
176 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2 g
Glucides
20 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Grisons Barley Soup
55min
Potato Pancakes
45min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Garlic Turkey Stew
45min
Borscht
50min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Red Lentil Soup
40min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h