Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Vloeibare karamel
25min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Miso carbonara udon noedels
25min
Kleverige sesamkip
40min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h