Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Shakshuka
50min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Vegetarische pizza
Pas d’évaluation
Snelle Thaise kipcurry
40min
Vloeibare karamel
25min
Koken van jasmijnrijst
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Tomatenmannetjes
Pas d’évaluation
Quiche met kip en peer
2h 40min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min