Appareils et accessoires
Rijst met rundvlees en broccoli
Prép. 5min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
5952.8 mg
Protides
82.9 g
Calories
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Lipides
40 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
221.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Risotto bolognese
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min