Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bladerdeeg
- 200 g boter, in stukken (1-2 cm), bevroren
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 90 g koud water
- ½ tl zout
Gekarameliseerde uien
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 110 g spekblokjes
- 250 g uien, in acht gesneden, lagen gescheiden
- 20 g donkerbruine suiker
- 20 g balsamicoazijn
- ½ tl zout
Kipvulling
- 600 g water
- 500 g kiphaasjes
- 220 g zoete aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 3 takjes verse tijm, en iets meer als afwerking
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 150 g verse champignons, in vieren gesneden
- 40 g boter
- 30 g bloem
- 1 tl kippenbouillonpasta
- 50 g room, 35% vet
- melk, om te kleuren
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 3442.3 kJ / 819.5 kcal
- Protides
- 29.8 g
- Glucides
- 57.4 g
- Lipides
- 51.3 g
- Graisses saturées
- 28.3 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodium
- 1275.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
Spaanse risotto
40 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Pas d’évaluation
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation