Appareils et accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Prép. 15min
Total 30min
2 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
37.1 g
Calories
1296 kJ /
310.2 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
26.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Vegetarische bruine rijst
40min
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Vegan kaas dip
40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Vichyssoise met pasta
35min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Veelzijdige stevige soep
50min
Romige champignonsoep
20min
Uiensoep
1h