Appareils et accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Prép. 15min
Total 2h
4 porties
Ingrédients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1143 mg
Protides
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kreplach
55 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Pâté in korst
10 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min