Appareils et accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optionnel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Snel vruchtenijs
10min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Penne met tonijn
35min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Aardappelgoulash
1h
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Gemarineerde paprika's
55min
Kip met romige groenten saus
50min
Yoghurtijs met mango
12h
Linzensoep met spinazie
50min
Paddenstoelentaart
1h 30min