![Roast pork with sage and cranberry stuffing Roast pork with sage and cranberry stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08c4f485-0777-42f8-aa9e-ead5a0d60eb5/Derivates/4800e7a9-bf1b-4b05-ae6c-0e9267142a72.jpg)
Versions compatibles
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protides
- 46.6 g
- Glucides
- 3.6 g
- Lipides
- 23.5 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 944.5 mg
Recettes alternatives
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Beef ragu
1h 25 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Crab linguine
30 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Spiced lamb roast
29h 50min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h