Versions compatibles
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Protides
- 46.6 g
- Glucides
- 3.6 g
- Lipides
- 23.5 g
- Graisses saturées
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 944.5 mg
Recettes alternatives
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 Std.
Classic beef burgers
1 Std.
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 phút
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Guinness beef pies
2h 15 min