![Lamb spezzatino Lamb spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4864A033-EABA-4E1C-A905-B33848718609/Derivates/92CA0DDE-D897-4BE9-BDDB-26523CB9B71E.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protides
- 43.9 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 23.4 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 823.7 mg
Recettes alternatives
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef ragu
1u. 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken cacciatore
50 мин.
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1u. 25min
Beef stroganoff
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Beef "Burgundy"
40min
Beef spezzatino
1u. 45min
Mongolian lamb hot pot
3ωρ. 25 λεπτ.
Lamb Moussaka
1h 30min