Versions compatibles
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g vegetable oil
- 250 g green asparagus (thin stalks), ends trimmed, cut in pieces diagonally (3 cm)
- 1 garlic clove, thinly sliced
- 20 g raw pine nuts
- 150 g cherry tomatoes
- 10 g sugar
- 50 g dried tomatoes in oil, drained (approx. 5-6 pieces)
- 80 g rocket salad leaves
- 80 g fresh goat's cheese, cut in pieces
- ¼ - ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 837 kJ / 201 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 7 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Halloumi Salad
20 min
Cobb Salad
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Beer Marinade
10 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min