Appareils et accessoires
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
4 oz bacon, cooked and cubed (see Tip)Canadian bacon cubed (see Tip)4 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
yellow onions in wedges7 oz
-
carrots cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
sugar to taste2 tsp
-
large eggs3
-
8 oz white short-grain rice, (18-20 min cooking time)long-grain rice (18-20 min cooking time)8 oz
-
1 stock cube, crumbledhomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water30 oz
-
5 oz frozen mixed vegetables, e.g. broccoli florets, peas, cauliflower florets, green beansmixed vegetables e.g. broccoli florets, frozen peas, cauliflower florets, green beans, cut into pieces (1 in.)5 oz
-
sesame oil (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
383.6 mg
Protides
12 g
Calories
1199.9 kJ /
286.8 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis
Welcome Service
3 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon Burger
35 min
Guacamole
5 min
Southwest Quinoa
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Homemade Lemonade
10 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Homemade Lemonade
10 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Black Beans
30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min