Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
500 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley10 g
-
lemon juice30 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
anchovy fillet, in oil1
-
olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
mascarpone85 g
-
black olives pitted40 g
-
pickled capers drained15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
17.7 g
Calories
1013 kJ /
242 kcal
Lipides
18.4 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Mini Vegetable Frittatas
35min
Aubergine and Almond Dip
20min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Avocado and Basil Dressing
10min
Crab Tart
2h 30min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min