Appareils et accessoires
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
Prép. 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
water1400 g
-
dried green lentils300 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
long grain rice150 g
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
onions quartered620 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
100 g sour creamgoat's milk yoghurt100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
23 g
Calories
2155 kJ /
515 kcal
Lipides
10 g
Fibre
16 g
Glucides
72 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Moroccan Bean Soup
45min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Hazlenut and Sunflower Spread
8h 10min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Spinach Fatayers
2h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min