Appareils et accessoires
Wild Rice and Tuna Salad
Prép. 10min
Total 50min
10 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.9 g
Calories
549 kJ /
131 kcal
Lipides
6.7 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picnic
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Swiss Rösti (TM5)
Pas d’évaluation
Quinoa Salad
35min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Colourful Quinoa Salad
40min
Squash and Broccoli Salad
35min
Houmous Salad Dressing
5min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min