Appareils et accessoires
Wild Rice and Tuna Salad
Prép. 10min
Total 50min
10 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.9 g
Calories
549 kJ /
131 kcal
Lipides
6.7 g
Glucides
10.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picnic
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Fish and Herb Parcel
35min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Marinated Peppers
55min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Cheese and Walnut Patties
Pas d’évaluation
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
White Bean Salad
5min
Squash and Broccoli Salad
35min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h