Orzo Salad with Artichoke and Feta
TM6 TM5 TM31

Orzo Salad with Artichoke and Feta

4.0 (80 évaluations )

Ingrédients

  • 1100 g water
  • 400 g orzo, rinsed and drained
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • 130 g feta cheese, in pieces
  • 340 g artichoke hearts, marinated, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3281 kJ / 781 kcal
Protides
30 g
Glucides
96 g
Lipides
25 g
Fibre
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives