Appareils et accessoires
Tuna and Olive Empanaditas
Prép. 35min
Total 4h 5min
30 pieces
Ingrédients
-
water500 g
-
medium eggs in shell2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut in halves150 g
-
red peppers deseeded and cut in eighths100 g
-
green peppers deseeded and cut in eighths80 g
-
tinned chopped tomatoes drained200 g
-
Kalamata olives, pitted sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3.8 g
Calories
477 kJ /
114 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
0.9 g
Glucides
9.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spanish Tapas
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
10 min
Tzatziki
20 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 godz.
Argentinian Chicken Empanadas
3 godz. 40 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min